ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Συνάντηση στο χώρο του ΕΕΤΕ

  • Δημοσιεύθηκε στις: 2 September 2015

Η κίνηση Εικαστικών Καλλιτεχνών «Πέρασμα» προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Εκθεση Εικαστικών Τεχνών και Φωτογραφίας «΄Ανθρωποι-Χρώμα + Σίδερο 9 » που πραγματοποιείται μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος για ένατη χρονιά, σε συνάντηση-συζήτηση στο χώρο του ΕΕΤΕ, Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 6.30 μ.μ.
Με  σταθερότητα προβάλλοντας το σύνθημα  «οι αγώνες είναι τέχνη του λαού και η τέχνη όπλο του»,  στη συνάντηση θα συζητηθούν οι συνθήκες και οι ανάγκες της όλης διοργάνωσης, θα εντοπισθούν πλευρές που χρειάζονται βελτίωση, θ' αναπτυχθεί προβληματισμός για το πως τα επόμενα βήματα θα λειτουργήσουν αυξητικά και δημιουργικά, προκειμένου αυτή η αθρόα συμμετοχή συλλογικών φορέων και συνδικάτων τηε περασμένης χρονιάς να εδραιωθεί, να εμπλουτισθεί, να αποκτήσει τον δικό της βηματισμό σ' αυτήν την αγωνιστική διαδικασία πολιτισμού.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι ανάγκες πολλές. Αγωνιστικά και  ανυποχώρητα ας επιμένουμε στο ύψος των απαιτήσεων, στο ύψος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας