Συναντήσεις προετοιμασίας - Πρόσκληση

  • Δημοσιεύθηκε στις: 5 August 2014

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την φετινή διοργάνωση της «άνθρωποι, χρώμα + σίδερο 8»,πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις: η μία με συμμετοχή των καλλιτεχνών, στις 12 Ιουλίου στα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε. και η άλλη στις 22 Ιουλίου στα γραφεία του συνδικάτου φαρμάκου με συμμετοχή εκπροσώπων εργατικών συνδικάτων, λαϊκών επιτροπών και της κίνησης εικαστικών καλλιτεχνών «Πέρασμα».

Σ΄ αυτές τις συναντήσεις συνεργασίας και συντονισμού ανταλλάχθηκαν απόψεις και προβληματισμοί προκειμένου η φετινή διοργάνωση να αποκτήσει ευρύτερη συμμετοχή, ουσιαστικό και επίκαιρο περιεχόμενο, να συμβάλει, εκτός των άλλων, μέσω και της πολιτιστικής δραστηριότητας στην ανασύνταξη του εργατικού ταξικού κινήματος.

Η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται για το διάστημα 10 έως 19 Οκτωβρίου 2014. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι και τις 10 Σεπτέμβρη στις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα που σύντομα θα αναρτηθούν στον τόπο της ιστοσελίδας μας «επικοινωνία».

Ειδικά για το έντυπο υλικό υπάρχει ειδική πρόσκληση προς όλους τους καλλιτέχνες προκειμένου να συμμετέχουν στην δημιουργία του. Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναλυτικά στο έγγραφο που επισυνάπτεται.

Καλή αντάμωση στα επόμενα βήματα.

..μπορείτε να κατεβάσετε τις πληροφορίες για το έντυπο υλικό σε μορφή αρχείου .pdf επιλέγοντας εδώ

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon Δελτίο Τύπου 1316.46 KB