Νέα

Προς όλους τους φίλους....

  • Δημοσιεύθηκε στις: 24 September 2013

Προς όλους τους φίλους, τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, τους συνάδελφους εργάτες….

Στις ενδείξεις "2013" - "Έντυπο υλικό" της ιστοσελίδας μας θα βρείτε το κάλεσμα, την αφίσσα και άλλα έντυπα της φετινής διοργάνωσης «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΩΜΑ + ΣΙΔΕΡΟ 7».

επιμένοντας αγωνιστικά

Διαδώστε τα με όποιον τρόπο μπορείτε

Να φτάσουν παντού.... Έτσι· σε πείσμα των καιρών της ανεργίας και της ανέχειας, της ερήμωσης και του μαρασμού, ενάντια σ’ αυτούς που απεργάζονται την καταστροφή και την εξαθλίωση του λαού, ενάντια και στην κρυφή και στην απροκάλυπτη τρομοκρατία, να υψώσουμε τον πολιτισμό της αδιάλλακτης αξιοπρέπειας, τον πολιτισμό της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης.

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

  • Δημοσιεύθηκε στις: 24 September 2013

Συνάντηση εργασίας των συλλογικών φορέων που διοργανώνουν, συμμετέχουν και υποστηρίζουν την "άνθρωποι χρώμα + σίδερο 7" πραγματοποιήθηκε χθες 23 Σεπτέμβρη στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Με πνεύμα αγωνιστικό και λόγο αποφασιστικό αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις τόσο για τον χαρακτήρα όλων των εκδηλώσεων στο Πέραμα όσο και για τον σημαντικό ρόλο και τη συμβολή των τεχνών και γενικά της πολιτιστικής διαδικασίας στην ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

ΤΟ "ΠΕΡΑΣΜΑ" ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

  • Δημοσιεύθηκε στις: 11 July 2013

ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΏΝ ΦΟΡΈΩΝ

Με πρωτοβουλία των Σωματείων της Ν/Ζώνης και της Κίνησης Εικαστικών Καλλιτεχνών "Πέρασμα" που από το 2006 είναι οι κύριοι διοργανωτές της έκθεσης - πολιτιστικής αγωνιστικής δράσης "άνθρωποι χρώμα + σίδερο" στην Ν/Ζώνη Περάματος, πραγματοποιήθηκε, στις 6  Ιουλίου, συνάντηση συλλογικών φορέων με σκοπό την ενημέρωση την επέκταση και τον συντονισμό της 7ης διοργάνωσης που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2013.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ

  • Δημοσιεύθηκε στις: 17 June 2013

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την "άνθρωποι χρώμα +σίδερο 7" (έκθεση και παράλληλες εκδηλώσεις 2013), πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 16/6/2013, η προγραμματισμένη συνάντηση των εικαστικών καλλιτεχνών στην Ν/Ζώνη Περάματος. Συντονιστής της συζήτησης ορίσθηκε ο Χαράλαμπος  Δαραδήμος και αρχικές τοποθετήσεις έκαμαν: από την πλευρά των καλλιτεχνών η Εύα Μελά και από τα συνεργαζόμενα σωματεία της Ν/Ζώνης ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης.
Η έκθεση ορίσθηκε για το δεκαήμερο 11 έως και 20 Οκτωβρίου 2013. Σύντομα θα ανακοινωθεί πρόγραμμα για τις ενδιάμεσες οργανωτικές ενέργειες.

 

 

Σελίδες